tirsdag 8. januar 2008

Sjekker om det er kommet noen nye kommentarer


Nei da. Ikke i dag, heller. Lurer på om jeg må få meg en ny hobby. Far min var steinsamler en stund. Var visst hønnkjedelig det også, men han greide ikke å samle mer enn tre kvarts.

13 kommentarer:

Elsa Emily sa...

Kanskje vi kan få oss en hobby sammen, begynner å bli lei sjøl, hva er'e folk driver med? Sku tru dem har fått kobla seg opp imot internettet væ? Nei. Stein som far din er jo interessant, iallefall for en stund. Hva med doruller? Eller rettere sagt dorullinnmaten, den som er igjen når rullen er tom?

_Elsa Emily_

Anonym sa...

Så søte dere er, begge to (EE og Spencer).. Jg følger med, og koser meg med de fine bildene jeg ser;) Dere er flinke, ..jeg stemmer for at dere skal fortsette! Hadde samme problemet da jeg bodde i Dublin i fjor (og skrev blogg), trodde til slutt at det ikke var noen som kikket, men da jeg hadde "pauser" så spurte folk hav som hadde skjedd... Merkelig det der.... Lykke til videre! Klem caroline (..til Torunn og Tor vet du)...

SPENCER sa...

Så koselig. Takk Elsa og Caroline,

Anna-Lena sa...

Hm... hej! Jag har smyläst er blogg en stund... Tittade in hos elsaemily och såg hon varit hos er i drammen? (Stämmer det?)hur som helst bor jag oxå i drammen (om det är så att ni gör det?) och då är det ju trevligt att kolla läget? Ni har mysi blogg fina bilder... men så var det lite uppehåll med den tack för alla julegver så jag tänkte... ja ja... här är jag nu! Läser er när jag läser bloggar helt enkelt! :) Anna-Lena

Anonym sa...

Jeg har kommentert jeg... Måtte jo kommentere bilde av meg selv, vettu. Men jeg tar hintet og skal kommentere som et uvær fremover!

Torbjørn

SPENCER sa...

Torbjørn, du er kongen. Spencer er kjempeglad for at du følger med, Anna-Lena. Endelig noen som tar oss seriøst.

Anonym sa...

Kjære lille Spencer!
Bare fortsett!! Det er mange som har stor glede av bloggen din. Ikke minst vi men også familie og venner av oss, men de (vi) er nok litt treige til å skrive kommentarer.....er kanskje noe med vår generasjon....er ikke så flinke til å uttrykke oss på nettet (leses jo av "fremmede" mennesker)
Bildene er skjønne og vi lengter mer og mer etter deg når vi ser dem!
Masse klemmer fra mormor, morfar og Bellman

SPENCER sa...

Sånn ja, nå begynner det å ligne noe. Tusen takk mormor, morfar og bellmann. Det var kosat. Får vente en stund til med steinsamlingen da....

Anonym sa...

Hei Spencer og Spurs-fan. Loggen er kjempefin. Stå på. Ikke gi opp. Dette er jo viktig for historien, og hvem vet, kan få stooor betydning en dag. Vi følger med deg daglig, ofte flere ganger om dagen. Du er kjempekuul.
Hils mamma og "steinsamlern". Hold deg til blogg og fotball, du.
Hilsen bestefar og "bestemor"

SPENCER sa...

Bikkjefett. Nå begynner det å lukte fævvel her. Bare å kjøre på samvittigheta her ja..... Takk for godord.

Even sa...

Hallo indiekid'n! Håper far din lar deg se litt orntelig fotball i dag. Må slutte å like dissa jålene i hvite drakter, ellers må jeg og onkelen din komme over og ta noen grep. Gunners, Spencer. Gunners!

SPENCER sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Anonym sa...

du må passe deg for å begynne å samle stein. er ikke mye god stein i Oslo sentrum, vettu.
selv samla jeg glansbilder når jeg var yngre. kanskje litt homofilt, så det er jo en sjanse å ta, men absolutt mye fint på den fronten.
men, det kan se ut som internet har kommet for å bli, så jeg foreslår at dere holder dere til den drømmen.

gudfar.